STANOVA
0
DUPLEX
0
LOKALA
0
PARKING MESTA
0
GARAŽNIH MESTA
0
PF Gradnja Prodaja Stanova Novi Sad

Temerinska 165, Novi Sad

Prelepa lokacija u mirnom delu Novog Sada, na samo 4km od centra grada. U blizini su vrtić i osnovna škola.
Za ljubitelje sporta nedaleko od zgrade se nalazi teretana.
Autoputa E-75 udaljen je na 3km.


Vrtić

VRTIĆ

500 metara

Mapa PF Gradnja

CENTAR

4 kilometra

Garaža PF Gradnja

GARAŽA

16 mesta

PRODAJA STANOVA

Naši prodajni savetnici Vam rado stoje na raspolaganju za sve vrste informacija, pomoć oko izbora stambenog i parking prostora, kao i preporuka vezanih za način finasiranja i dinamiku plaćanja.

OPREMLJENOST I MATERIJALI

Posebno smo ponosni na kvalitetan izbor materijala koje koristimo prilikom izgradnje objekata i domaćinski pristup svakom projketu. Mi pravimo objekte koji ispunjavaju tehničke i funkcionalne standarde koji su potrebni za udoban i kvalitetan život.

Spoljašnja stolarija:

Vrhunska PVC stolarija renimorianih evropskih proizvođača za maksimanu izolaciju od buke i prašine. Unutrašnjost PVC stolarije je bele boje, dok je spolja antracit. Roletne su sa aluminijumskim letvicama ispunjene poliuretanom.

Unutrašnja stolarija:

Unutrašnja i sobna vrata su izrađena od punog drveta (masiva) kao i od furniranog ili farbanog medijapana sa ispunom od drvenog rama i iverice.

Sigurnosna vrata:

Sigurnosna vrata zadovoljavaju standarde i najzahtevijh kupaca! Sigurnosna vrata sa kasa bravama renomiranih italijanskih brendova koje poseduju ojačani čelični pojas za dodatnu sigurnost Vaše porodice i imovine.

Parket:

Dobar izbor čine akustički podovi koji smanjuju nivo buke, pružajući vam potreban mir i tišinu za vaš dobar san.

Keramika:

Granitne i keramičke pločice, italijanskih proizvođača. Zidne i podne, spoljašnje i unutrašnje obloge za savšene trenutke i kvalitetan život sa stilom.

Sanitarije:

Opremanje kupatila vrhunskom sanitarijom i fabričkom garancijom na ugrađenu opremu, sve što vam je potrebno za funkcionalno i lepo kupatilo.

Termo i zvučna izolacija:

Zvučna ili akustična izolacija je jedan od problema moderne gradnje objekata. Mere koje sprečavaju širenje udarnih talasa nastalih usled takozvanog udarnog zvuka (koji nastaje kao posledica hodanja, pomeranja nameštaja ili mašina koje u radu stvaraju vibracije…) su polaganje kvalitetnih zvučno-izolacionih materijala na podove i zidove objekata.

Hidroizolacija:

Pažljivo birana profesionalna rešenja za hidroizolaciju temelja, zidova i podruma, takođe obražamo pažnju na kvalitetnu hidroizolacija za kupatilo, terase, hodnike, hidroizolacione trake…

Grejanje:

Savremeni sistemi grejanja na gas, gde savaki stan ima svoj kalimetar. Ravnomerna temperatura je bitan preduslov za kvalitetan život

Klimatizacija:

Klimatizacija podrazumeva hlađenje objekta, hlađenje prostora postaje važno koliko i zagrevanje stana, tj. neizostavni deo modernog načina života.

Prodajni prostor lokala:

Granitne i keramičke pločice, italijanskih proizvođača. Zidne i podne, spoljašnje i unutrašnje obloge za savšene trenutke i kvalitetan život sa stilom.

Toaleti:

Opremanje kupatila vrhunskom sanitarijom i fabrikom garancijom na ugrađenu opremu, sve što vam je potrebno za funkcionalno i lepo kupatilo.

Spoljašnja stolarija:

Vrhunska aluminijumska stolarija renimorianih evropskih proizvođača za maksimanu izolaciju od buke i prašine.

Demit fasade

Demit fasade, odnosno kontaktne fasade, su najčešći način termičke izolacije.. Demit fasada obezbeđuje drastično niže troškove za grejanje, a i tokom letnjih meseci objekat duže odoleva visokim temperaturama.

LOKACIJA